dijous, 31 de maig del 2012

S O L D O U T ( E S G O T A T ) . . .



Gràcies a tota la gent que ha recolzat aquest projecte, projecte que va veure la llum el dia 11 de maig i a dia d'avui ja és una peça de col·leccionisme. Gràcies a la gent que ens va acompanyar el dia de la presentació i vàrem poder compartir una xerrada divertida i plena de paraules de la nostra terra... (ardera, barro, bragues, canyut, demajuana), gràcies a la gent que es va apropar a la llibreria Gavina d'Amposta el diumenge que vam signar lo llibre, gràcies a vatros amics i amigues per recolzar-me en aquesta iniciativa, i gràcies també a tota la gent anònima que ha comprat lo diccionari. A tots vatros vos devem una segona edició... amb paraules com "ampapussar, botana, barandat, torcar, plàtera"... etc... etc...
Agrair també a totes les persones que dia a dia són embaixadores de les nostres Terres allí per on van, i no s'avergonyeixen del parlar que hem heretat dels nostres avis, que van ser conqueridors d'unes terres plenes d'erms i de malesa.
Pensem que hem fet un llibre xalador... i que aquest vinyetdiccionari ja forma part  de la vida de tots natros...

Visca l'orgull Ebrenc... i visca les Terres de l'Ebre...

Una abraçada per a tots... Jokin 

2 comentaris:

  1. Jo ara sóc pixapina, però xalo quan dic alguna paraula de les "nostres" i la gent me mira raro. Gràcies a tu per la feina feta!
    Ara vaig a torcar la pols i a escurar i después passaré la granera...
    Emilieta

    ResponElimina
  2. Molt bé Jokin! És un bon treball i et mereixes l'éxit que has aconseguit. Tens una ment creativa i artística envejable.

    Cinta

    ResponElimina